speltips_skribent

Speltips 24/3: Uruguay – Brasilien

VM-kvalet i Sydamerika bjuder på en riktig toppmatch – Brasilien gästar ett hemmastarkt Uruguay.

Twitter Facebook

Vilken match! Uruguay med en av världens just nu formstarkaste anfallare i spetsen tar sig an Neymars Brasilien. Och mycket talar för att vi får bevittna en fartfylld och underhållande match på Estadio Centenario i Uruguay.

Brasilien toppar gruppen före just Uruguay och känslan säger att Uruguay är sugna på att plocka förstaplatsen ifrån Brasilien här, för även om Brasilien faktiskt toppar gruppen är min känsla att man inte är lika bra som man tidigare varit, utan det här VM-kvalet har vi fått bevittna en sämre upplaga av bland annat Argentina och Brasilien, men faktum kvarstår, Brasilien är på uppgång och toppar som sagt gruppen.

Dock tror jag Uruguays poängchanser i den här matchen är stora, man spelar på hemmaplan och har gjort det riktigt bra här. Man har faktiskt vunnit samtliga matcher här och endast släppt in ett mål, samtidigt har man mäktat med 16 stycken framåt, oerhört imponerande siffror. Mycket talar därför för att Uruguay gör mål i den här matchen, samtidigt ser jag Brasiliens chanser till att göra mål som stora också, man har ett oerhört kreativt anfall och deras främsta spelare har verkligen toppat formen lagom till den här bataljen, jag syftar främst på spelare som Neymar, Coutinho och Firmino.

Jag kommer därför att spela på att båda lagen lyckas göra mål i matchen till fina 1,75 x insatsen hos Betfair, spelbolaget ger alla nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Gå med William Hill och hämta er välkomstbonus – upp till 1000kr

William Hill bjuder alla nya kunder på en välkomstbonus, upp till 1000kr. Inled ditt speläventyr hos dem om du är ute efter en simpel sajt och höga odds.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,75
Bolag: Betfair (1000kr bonus)
Spelstopp: 00:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming