speltips_skribent

Speltips 24/3: Argentina – Chile

Kan Lionel Messi föra sitt Argentina ett steg närmre VM 2018?

Twitter Facebook

Messi har verkligen fått fart på målskyttet igen och känns som en given målskytt i den här matchen. Argentina befinner sig endast på en kvalplats och behöver en Messi i storform för att jobba sig tillbaka – och faktum är att Messi verkligen hittat formen igen. Han stod för två nya mål i helgen och har nu gjort mål i 17 av sina 20 (ligaspelet & CL) senaste matcher med Barcelona – sjukt imponerande, minst sagt.

Anledningen till att Argentina ligger där de ligger i tabellen har varit deras ineffektivitet framför mål, dock tror jag det kan bli ändring på detta när det efter en lång tid vankas VM-kval igen. Argentina är ett landslag som ska spela ett VM och jag är övertygad om att så blir fallet under 2018 – och vägen dit kommer att vara tuff, med tanke på de svaga resultaten tidigare, men faktum kvarstår, Argentina är ett av de bästa landslagen i världen, som dessutom har den bästa spelaren i världen i form av Messi.

Chile är dessutom det landslaget som släppt in mest mål av samtliga lag som befinner sig bland de sex främsta i gruppen.

Jag väljer därför att lita på Messi och spelar honom som målskytt till fina 2,00 x insatsen hos Coolbet, som bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

Spelbolaget som är skräddarsytt efter storspelaren – Pinnacle

Inga välkomstbonusar och marknadens högsta tak, detta i kombination med marknadens högsta odds. Pinnacle är spelbolaget för alla storspelare, krångla inte till det med omsättningskrav, utan släng in en slant, och spela på de högsta oddsen!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Messi blir målskytt i matchen – Ja
Odds: 2,00
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 00:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming