speltips_skribent

Speltips 23/3: Colombia – Bolivia

Det här är en riktig måstematch för Colombia och tre poäng är det enda som räknas.

Twitter Facebook

Kvalitétsskillnad råder när det vankas match på Estadio Metropolitano Roberto Meléndez mellan Colombia och Bolivia vill jag påstå. Colombia har dock haft det lite kämpigt i det här kvalet och placerar sig utanför en kvalplats, ett poäng bakom Argentina som innehar just den platsen, samtidigt placerar sig Bolivia näst sist i tabellen med endast sju poäng på kontot.

Det har märks tydligt i detta gruppspelet att Venezuela och Bolivia inte räcker till, Bolivias närmsta motståndare har 14 poäng, vilket innebär dubbelt så mycket som just Bolivia. Och ser vi till truppen, så har inte Bolivia direkt något att komma med, i jämförelse med Colombia som har ett riktigt intressant landslag, med bland annat spelare som James (Real Madrid), Bacca (Milan), Cuadrado (Juventus) och Muriel (Udinese).

Dessa lirare tillhör det absoluta toppskiktet, samtidigt som Bolivias trupp består av spelare som lirar i den inhemska ligan, skillnaden är alltså oerhört stor och jag kan verkligen inte se Bolivia plocka poäng i den här matchen.

Bolivia har dessutom endast gjort ett mål på bortaplan i det här gruppspelet, samtidigt har man släppt in 19 mål på 6 spelade matcher, man släpper alltså in mer än tre mål i snitt per match på bortaplan och då känns ett spel från asian handicap-marknaden mycket bra här.

Jag spelar Colombia (-2 asian handicap) till fina 1,82 x insatsen hos ComeOn (3000kr välkomstbonus), vinner Colombia matchen endast med två mål, betalas insatsen tillbaka.

Mr Green bjuder nya kunder på 1000kr i bonus + 200 free spins

Mr Green blev år 2016 framröstade till världens bästa mobilcasino, så är ni ute efter en användarvänlig sajt så är Mr Green vad ni letar efter. Dessutom bjuder de nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 asian handicap)
Odds: 1,82
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 21:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming