speltips_skribent

Speltips 24/2: Las Palmas – Real Sociedad

Överspelet synas i fredagens La Liga-möte mellan Las Palmas och Real Sociedad.

Twitter Facebook

Möjligheterna till att vi får bevittna mål i den här kampen ser vi som stora, Las Palmas är i stort behov av tre poäng och här på ön brukar man kunna bjuda upp till kamp, även mot de bättre lagen i ligan. Man har bland annat lyckats plocka poäng mot Real Madrid den här säsongen.

Las Palmas är ett av ligans sämsta lag sett till siffrorna på bortaplan, samtidigt har man endast tappat poäng i en match på hemmaplan.

Real Sociedads något ojämna siffror på bortaplan talar för en målrik tillställning, man har ännu inte spelat oavgjort här och ofta bjudit på underhållande matcher med mycket mål. Försvarsspelet har haft stora problem den här säsongen och det lär Jese och grabbarna i Las Palmas kunna utnyttja. Dock finns det oerhört mycket kvalité i anfallet och det har räddat de vid ett flertal tillfällen, speciellt här på bortaplan.

Men faktum kvarstår, Real Sociedad har problem i försvaret och släppt in hela 17 mål på bortaplan, därför testar vi överspelet i den här matchen till fina 1,87 x slanten hos Coolbet, som ger alla nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

BetStars ger kunder möjligheten att tiodubbla sina vinster

Hos BetStars kan du hämta hem ett gratisspel, värde 200kr och utöver det erbjuder de tjänsten ”Spin & Bet”, vilket innebär att du varje gång har chansen att tiodubbla din vinst.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,87
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming