speltips_skribent

Speltips 25/2: Eibar – Malaga

Överraskningsgänget Eibar fortsätter prestera på en hög nivå – plockar de ännu en trepoängare under lördagskvällen?

Twitter Facebook

Tycker spelbolaget bjuder till ordentligt här, oddset på den raka ettan är riktigt smaskigt och ska utnyttjas! Eibar spelar en otrolig fotboll sett till förutsättningarna, och är det laget i La Liga som överraskat mest. Man placerar sig endast fyra poäng bakom sjätteplacerade Villarreal och känslan säger att man går för Europa nästa säsong.

Eibar har bland annat plockat poäng på Santiago Bernabeu, spelat oavgjort mot Sevilla och slagit Villarreal den här säsongen, vilket ingen egentligen hade räknat med inför säsongen.

Malaga känns oerhört uddlösa den här säsongen, man plockar trepoängare mot det svagare motståndet på hemmaplan men tappar alldeles för mycket poäng på bortaplan – man har ännu inte vunnit här. Och därför känns den raka ettan oerhört intressant i det här mötet.

Vi spelar på den raka ettan till mer än fina 2,06 x slanten hos Coolbet, som ger alla nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Gå med Betsson – spela riskfritt på upp till 1000kr på ditt första spel

Har du ännu inte ett konto hos Betsson? Då tycker vi du ska gå med nu, öppna ett konto och placera ditt första spel, släng in 1000kr, och vid en eventuell förlust betalas insatsen tillbaka.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,06
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming