speltips_skribent

Speltips 24/2: Nice – Montpellier

Senast Oddset på Nice måste utnyttjas – spelbolaget bjuder till.

Twitter Facebook

Nice hade en fantastisk höst och var ett tag till och med ligaledare i Frankrike, den svaga starten på vårsäsongen har gjort så att man halkat ner till en tredjeplats i tabellen, dock har man lika många poäng som PSG och endast tre poäng färre än ligaledaren Monaco.

På hemmaplan går man dock fortsatt stabilt, här har man ännu inte förlorat och samtidigt plockat 10 segrar på 13 matcher.

Montpellier placerar sig samtidigt på en 11:e plats i tabellen men har plockat majoriteten av sina poäng på hemmaplan, på bortaplan har man endast lyckats skrapa ihop sju(!) poäng, endast två lag är sämre i den kategorin och därför känns Nice chanser till tre poäng som väldigt stora i den här matchen.

Senast lagen möttes blev det 1-1 och Nice lär vara revanschsugna under fredagskvällen, utöver det spelar PSG en tuff bortamatch mot Marseille i helgen, Monaco spelar borta mot kluriga Guingamp, poängtapp för något av de lagen innebär att Nice kan gå om PSG och i bästa fall till och med hamna på delad förstaplats – motivationsfaktor?

Vi spelar på den raka ettan till fina 2,03 x slanten hos Pinnacle, spelbolaget är rankade som oberoende nummer ett för utbetalningar, vilket innebär att de erbjuder dem absolut högsta oddsen.

Prova på favoritbookien William Hill 

Mångas favorit av en anledning – William Hill erbjuder kunder en användarvänlig sajt och höga odds. Öppna ett konto hos de och hämta hem din välkomstbonus – på upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,03
Bolag: Pinnacle (bäst på odds)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming