speltips_skribent

Speltips 24/1: Napoli – Fiorentina

Öppen match att vänta på San Paolo-stadion under tisdagskvällen?

Twitter Facebook

Napoli plockade en tung seger i helgen när man besegrade Milan på bortaplan med 2-1. Den här gången ställs man mot Fiorentina här hemma på Sao Paolo-stadion och är favoriter till trepoängaren – med all rätt.

Fiorentina har haft det tufft den här säsongen och upplevts en aning trögstartade – i varje match. I ligan kämpar man på och befinner sig nu på en 8:e plats i tabellen. Värt att nämna är att man slog Chievo på bortaplan med hela 3-0 i helgen, styrkebesked eller en tillfällighet?

Som vanligt när det vankas cupmatch, är det svårt att avgöra hur respektive lag agerar, med allt från startelvor, och engagemang. Dock är detta en stormatch och varje lag vill vinna en sådan här match. Napoli är i strålande form och går riktigt bra just nu, dessutom har man hemmaplansfördelen här, samtidigt höjer jag ett varningsfinger för bortalagen i den här matchen, 3-0 senast i ligaspelet och man såg oerhört pigga ut – båda lagen nätar?

Spelet finns till godkända 1,65 x insatsen hos Betway, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,65
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming