speltips_skribent

Speltips 25/1: Monaco – Nancy

Monaco går som tåget just nu och är oerhört formstarka – plockar bergsäker seger i den här matchen?

Twitter Facebook

Monaco har hållit nollan hela nio gånger så här långt in på säsongen vilket tyder på en stark och organiserad backlinje, dessutom befinner man sig i strålande form med tre raka vinster i ligaspelet – man gör otroligt många mål, i sin senaste match stänkte man dit fyra baljor mot Lorient.

Nancy har klarat sig fint i ligaspelet så här långt, och man har faktiskt nått en semifinal plats i cupen men här tar det stopp för Nancys del – man gör alldeles för lite mål för att kunna utmana Monaco i den här matchen. Ser vi till Nancys siffror på bortaplan den här säsongen, så ser vi ett tydligt problem, man har gått mållösa ur sju av tio matcher på bortaplan i ligaspelet. Man har alltså endast gjort fyra mål på tio försök, alldeles för lite för att ta sig vidare till en final, speciellt med tanke på hur mycket mål Monaco gör, Monaco har alltså gjort 64 mål 21 matcher i ligaspelet – helt otroligt.

Här tror jag Monaco plockar en bergsäker seger, 1-0, 2-0, är två troliga resultat – Monaco är säkra bakåt och därför testar jag spelet att båda lagen inte lyckas göra mål i matchen, spelet hittar ni hos BetStars till fina 1,83 x degen, spelbolaget ger dig 150kr helt gratis när du placerar ditt första spel, endast 50kr krävs för att låsa upp gratisspelet.

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Nej
Odds: 1,83
Bolag: BetStars (150kr gratisspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming