speltips_skribent

Speltips 24/1: Brighton – Cardiff

Vi fortsätter lita på ett hemmastarkt Brighton när Cardiff kommer på besök.

Twitter Facebook

Jag fortsätter att satsa på Brighton när de lirar på hemmaplan, tror det endast genererat i vinster så här långt och därför är det bara att fortsätta – allt annat vore dumt.

Motståndet står Cardiff för i den här matchen och de placerar sig lite längre ner i tabellen, och tittar vi närmre på toppstriden i ligan, ser vi att Brighton ännu en gång har chansen att ta tillbaka serieledningen från Newcastle, som vann stort i helgen.

Brighton har alltså allt i sina egna händer inför den här matchen, vinner man är man serieledare igen – och här på hemmaplan är man riktigt starka, man har spelat 13 matcher och vunnit 10 av dessa, två matcher har slutat oavgjort och en har man förlorat, siffror som gör de till ligans starkaste i den kategorin.

Cardiff kämpar på och befinner sig i dagsläget på en 16:e plats i tabellen, dock har man tre raka vinster vilket betyder att man säkerligen har en del självförtroende inför det här mötet – dock tror jag det skiljer för mycket mellan lagen, speciellt med tanke på hur mycket hemmaplansfördelen betyder i en sån här match. Jag kommer därför att spela den raka ettan till fina 1,68 x insatsen hos Pinnacle, är du en storspelare? Då är Pinnacle rätt spelbolag för dig – erbjuder högst odds på sport – varje dag.

SverigeKronan sticker ut med en magisk välkomstbonus

Ett av Sveriges populäraste casinobolag bjuder nya kunder på 7500kr i insättningsbonus – dessutom finns 690 free spins att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,68
Bolag: Pinnacle (gå med Pinnacle här)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming