speltips skribent

Speltips 2/1: Wycombe Wanderers – Newport County

Ligans formstarkaste lag tar emot ligans jumbo.

Twitter Facebook

Wycombe Wanderers går som tåget och ingenting verkar kunna stoppa de för tillfälligt. Man är obesegrade i hela tio raka matcher, man har vunnit 9 och kryssat 1 match. Trots den fina sviten så ligger man på en sjätte plats i tabellen men fortsätter man på samma spår så är man längst upp snart och slåss om en direkt uppflyttning till league one. 

Newport County ligger sist i serien med endast 17 pinnar på 22 spelade matcher. Man har radat upp flera förluster på raken, formen är inget vidare och laget har inte bra självförtroende heller. Senast fick man storstryk med 1-4 hemma mot mittenlaget Exter.

Wycombe är ett nummer för stor för jumbon Newport. Men Wycombe brukar inte vinna sina matcher med många mål och just därför väljer jag att betta Wycombe -1 asian handicap hos Bet365 (1000kr i välkomstbonus). Pengarna betalas tillbaka om Wycombe vinner matchen med uddamålet.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbetalningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Wycombe (-1 asian handicap)
Odds: 2,35
Bolag: Bet365 (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming