Speltips 3/1: Crystal Palace – Swansea

Två krisande lag med tränarproblem möts på Selhurst Park. Hur stor är skillnaden med nya managers?

Twitter Facebook

Crystal Palace har under sina 2 matcher med ”Big Sam” inte presterat bättre än man gjorde före hans ankomst. Ett lite oturligt kryss mot Watford och nu senast en förlust mot Arsenal, men Sam Allardyce är en bra och väletablerad tränare som kan just det här med att rädda klubbar från nedflyttningssträcket. Crystal Palace tog in honom som tränare för att göra skillnad, något vi hittills inte har sett, men som jag inte tvivlar på kommer att komma.

Swansea sparkade sin andra (!) manager för säsongen, och amerikanen Bob Bradley fick packa väskan och försvinna. Det är just nu mycket som inte stämmer i klubben, och långt ifrån allt kan skyllas på tränaren. Visst är resultat viktigt, kanske viktigast av allt, men det är långt ifrån allt som behövs i en klubb. Den Walesiska klubben har ändrats nästan allt som kan ändras de senaste året vilket har gett en negativ effekt på såväl fans som spelare. Nya ägare som testar nya modeller har gjort att Swansea har placerat sig längst ner i tabellen.

Swansea har ligans sämsta försvar där man har släppt in hela 44 mål så här långt, så jag tror att det är där man kommer fokusera som mest. Frågan är hur länge man kan hålla emot. Med Benteke som vill näta och visa vad han går för, en Sam Allardyce som behöver sin första vinst (och som även skrämmer Palace spelarna till att prestera) och hemmaplan så tror jag på en säker 1, vilket ger 1,87 gånger pengarna hos Betsson (1000kr bonus). Ett annat spel som jag tror på är att Benteke gör mål, spelet finns till 2,10 gånger pengarna.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbetalningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,87
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming