speltips_skribent

Speltips 1/1: Arsenal – Crystal Palace

Arsenal plockade en viktig trepoängare i förra omgången efter ett sent avgörande av Giroud – lyckas man även avvärja Crystal Palace?

Twitter Facebook

Arsenal hade stora problem och var väldigt ineffektiva i matchen mot West Bromwich, man hade hela tolv avslut i den matchen (tio på mål) och ett oerhört stort bollinnehav (76%) men lyckades som sagt endast göra ett mål. Så det är alltså inget problem med skapandet av målchanser för Arsenal, man spelar en fin fotboll och gör det bra, nu tror jag det kan lossna för Arsenals del.

Dock har Crystal Palace presterat förvånansvärt bra på bortaplan den här säsongen, om det endast är en tillfällighet är svårt att säga men man gör väldigt mycket mål här, hela 17 mål har man gjort hittills på bortaplan vilket är bättre än exempelvis Chelsea, United och Tottenham, men värt att nämna är att man samtidigt släpper in mycket mål och det scenariot tror jag kan upprepa sig i den här matchen.

Mycket talar för ett stort bollinnehav för Arsenal och att man stänker dit minst två baljor är givet, samtidigt har Arsenal släppt in väldigt mycket mål och Crystal Palace som är starka i sin offensiv kommer att hota Arsenals backlinje, därför spelar jag på att Arsenal vinner den här matchen och att båda lagen lyckas göra mål till fina 2,55 x insatsen hos ComeOn, som ni får 3000kr i välkomstbonus av.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbetalningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Arsenal vinner och båda lagen gör mål
Odds: 2,55
Bolag: ComeOn (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming