speltips_skribent

Speltips 1/1: Watford – Tottenham

Tottenham slog Southampton senast med hela 4-1 på bortaplan – fortsätter den fina trenden?

Twitter Facebook

Jag valde att gå emot Tottenham i deras senaste match men den vann de med hela 4-1 till slut – styrkebesked? Kane hamnade i målprotokollet i den matchen vilket är viktigt för Tottenham, att få fart på honom Tottenham så mycket farligare och även om han sumpade en straff tror jag starkt på att han kan få fart på målskyttet här framöver.

Watford har gjort en helt okej säsong och placerar sig på en 12:e plats i tabellen, på sina sex senaste matcher har man plockat fyra poäng och förlorat mot bland annat Stoke, West Bromwich och Sunderland. Tottenham känns därför snäppet vassare i den här kampen, man är inne i en positiv period just nu och kan säkerligen ta med sig dem positiva bitarna från förra matchen till det här mötet.

Jag väljer därför sida här och plockar den raka tvåan till fina 1,70 x insatsen hos Bet365, som ger er 1000kr i välkomstbonus.

Oddsautomaten ger nya kunder uppåt mot 1200kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett av Sveriges snabbast växande spelbolag och dessutom hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1200kr? Då tycker vi du ska testa Oddsautomaten.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,70
Bolag: Bet365 (1000kr bonus)
Spelstopp: 14:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming