speltips_skribent

Speltips 31/12: Liverpool – Manchester City

Toppmatch i Premier League under lördagen – Liverpool och Manchester City drabbar samman.

Twitter Facebook

Liverpool och Manchester City är båda ute efter tre poäng i den här matchen, därför kan vi förvänta oss en någorlunda avvaktande matchbild, med tanke på att Chelsea vinner match efter match och även lär vinna den här omgången – mot Stoke på hemmaplan – så måste både Liverpool och Manchester City plocka en trepoängare om de ska hänga på i jakten om ligaguldet, Chelsea placerar sig just nu sex poäng före andraplacerade Liverpool.

En spelare som lär vara extra taggad inför den här matchen är Sergio Aguero, med tanke på att han vart avstängd och missat fyra matcher nu bör han vara extra motiverad. Utöver detta får man tänka på att han också är helt utvilad, samtliga spelare har matchats hårt och bör vara en aning trötta, det spelas väldigt många matcher på kort tid under den här tiden på året.

Liverpool är favoriter hos spelbolagen, med all rätt, de har imponerat stort men City är inte långt ifrån och det ska bli ytterst intressant att bevittna duellen mellan Klopp och Pep Guardiola här. Vem drar det längsta strået? Det är oerhört svårt att säga, på förhand är detta en väldigt öppen match, men jag tror vi får bevittna en del mål.

Jag kommer att testa Aguero som målskytt i den här matchen, han har tränat hårt under de här veckorna och är som sagt helt utvilad, spelet hittar ni hos Bet365 till fina 2,05 x insatsen, som ger er 1000kr i välkomstbonus.

Missa inte Coolbets julkalender – nya erbjudanden varje dag

Coolbet bjuder sina kunder på ett nytt erbjudande – varje dag – fram tills nyår! Missa inte detta, gå med spelbolaget och hämta dessutom hem din välkomstbonus, på upp till 1500kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Målskytt i matchen – Sergio Aguero
Odds: 2,05
Bolag: Bet365 (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming