speltips_skribent

Speltips 31/12: Manchester United – Middlesbrough

Manchester United är uppe i fyra raka segrar nu och går för en femte här – och mycket talar för en hemmaseger.

Twitter Facebook

Manchester United känns verkligen på gång nu och alltså plockat fyra raka segrar i ligaspelet, de placerar sig dock fortfarande hela 13 poäng bakom Chelsea som plockar seger efter seger. Dock är Manchester United med i toppstriden och utmanar om Champions League-platserna, man placerar sig fyra poäng bakom fjärdeplacerade Arsenal.

Zlatan är dessutom i grym form och öser in mål för sitt Manchester United, utöver det verkar samtliga i truppen trivas bra. Tycker verkligen Mourinho fått ordning på laget nu, man spelar en bra fotboll som känns genomtänkt trots allt, man skapar mycket chanser men måste bli mer effektiva framför mål – och detta kommer att komma med tiden.

Middlesbrough har gjort en helt okej säsong så här långt, man placerar sig på en 15:e plats i tabellen och det är ungefär det man förväntar sig av dem. Man plockar trepoängarna mot dem svagare lagen och förlorar mot de bättre lagen i ligan, lite så har det varit för Middlesbroughs del den här säsongen.

Vi testar därför asian handicap-spelet 1,5 på United här, spelet finns till godkända 1,80 x insatsen hos ComeOn, som ni får 3000kr i välkomstbonus av.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbetalningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: ComeOn (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming