speltips_skribent

Speltips 20/1: Freiburg – Bayern Munchen

Bundesliga är tillbaka efter ett långt juluppehåll! Fin start direkt under fredagen med Freiburg – Bayern Munchen på menyn.

Twitter Facebook

Det ska bli oerhört intressant att se om Leipzig kan följa upp den starka hösten med en liknande halva under våren, dock har jag oerhört svårt att se Leipzig hänga på Bayern Munchen som tog över serieledningen innan juluppehållet. Man har den överlägset bästa truppen i ligan, bredden är nästintill skrattretande, med spelare som Costa, Ribery och Sanchez på bänken. Man slog dessutom Leipzig med hela 3-0 innan uppehållet och bekräftade vilket lag som verkligen är bäst när det väl gäller.

Bayern Munchens motståndare för dagen är Freiburg, de har gjort en godkänd säsong så här långt och placerar sig på en åttondeplats i tabellen, dock har man vart oerhört ojämna under säsongens gång vilket ifrågasätter kvalitén i laget, speciellt när det vankas match mot ligans bästa lag. Man släpper in alldeles för mycket mål, endast fyra lag är sämre än Freiburg när det kommer till den siffran.

Dock såg Freiburg bra ut innan uppehållet med fyra raka matcher utan förlust, och bland annat två segrar i de fyra matcherna. Men steget upp till Bayern Munchen tror jag är för stort, speciellt med tanke på att Freiburg vart så ojämna hela säsongen.

Jag plockar därför ett spel från handikapp-marknaden, -1 Bayern plockas hem till godkända 1,70 x degen, stänker man dit en balja i första halvlek lär man utöka den ledningen. Oddset hämtas från Betser, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Spela på de högsta oddsen hos Pinnacle – nr 1 på odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonusen som alla andra spelbolag gör – Pinnacle fokuserar istället direkt på att erbjuda de högsta oddsen – och det lyckas de med!
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 handikapp)
Odds: 1,70
Bolag: Betser (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming