speltips_skribent

Speltips 20/1: Brighton & Hove Albion – Sheffield Wednesday

Brighton åkte på en 2-0-förlust i den senaste ligaomgången – kan man studsa tillbaka till vinnarspåret direkt?

Twitter Facebook

Newcastle vann samtidigt som Brighton förlorade vilket innebär att Newcastle just nu placerar sig på en förstaplats i tabellen, dock kan Brighton ta tillbaka den platsen direkt, om de vinner den här matchen.

Brighton är oerhört starka här på hemmaplan, ligans starkaste rättare sagt, och att man tappar poäng på bortaplan emellanåt är inget konstigt – i Championship har lagen oerhört svårt att plocka trepoängare på bortaplan. Därför tror jag inte förlusten senast påverkar Brighton allt för mycket, utan man har kvalitén och en bra form i bagaget, och det talar för seger i den här matchen.

Sheffield Wednesday hittar vi på en sjätteplats i tabellen, med fem poäng ner till närmsta motståndare. Hittills har man gjort en bra säsong men att spela mot Brighton på bortaplan är aldrig en enkel uppgift, speciellt med tanke på att Brighton vunnit fem av sina sex senaste hemmamatcher.

Jag tror därför Brighton ordnar en trepoängare i den här matchen också, Sheffield Wednesday spelar som sagt på bortaplan och här har man endast vunnit fyra av tretton matcher. Spelbolaget ComeOn ställer ut ett riktigt fint odds på den raka ettan, oddset 2,00 x insatsen finns att hämta hem, de bjuder dessutom nya kunder på Sveriges bästa välkomstbonus (3000kr). Taget!

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,00
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming