speltips_skribent

Speltips 20/1: Las Palmas – Deportivo La Coruna

Las Palmas är fortsatt obesegrade på hemmaplan – möter under fredagen en av ligans sämsta bortalag.

Twitter Facebook

Las Palmas inledde säsongen oerhört starkt och placerade sig till och med i topp av tabellen efter fyra omgångar, därefter började man tappa poäng vilket var ganska väntat, men man har verkligen inte gjort bort sig, utan man är med och slåss i övre delen av tabellen.

Formen ser helt okej ut dessutom, speciellt på hemmaplan där man plockat tre segrar på sina fyra senaste matcher – mot bland annat Atletic Bilbao som gått riktigt bra det här året. Värt att nämna är även att man fortsatt är obesegrade på hemmaplan, då har man bland annat spelat mot Real Madrid, den matchen slutade 2-2. Man är tillsammans med Real Madrid dem två enda obesegrade lagen på hemmaplan så här långt in på säsongen.

Deportivo La Coruna hittar vi på en 15:e plats i tabellen, man har ännu inte vunnit en match på bortaplan den här säsongen och brukar som oftast sikta in sig på det oavgjorda resultatet här, raden ser ut som följande på bortaplan: 0-4-5, 8-18.

Las Palmas har varit det bättre laget av dessa två, man har ett grundspel och kan hota de flesta lagen här på hemmaplan, Deportivo anpassar sig mer efter motståndaren och håller inte tillräckligt hög nivå, utan mycket talar för att man får det svårt även den här säsongen, och kanske till och med spelar i Segundan nästa.

Las Palmas har en tendens att slå de mindre lagen här på hemmaplan och jag tror trenden fortsätter, den raka ettan betalar riktigt bra hos Betway, 2,05 x insatsen kan hämtas hem, ni får dessutom 1000kr i välkomstbonus av spelbolaget här.

Betsson ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Betsson som är en etablerad aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,05
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming