speltips_skribent

Speltips 19/3: PSG – Lyon

Hemmaplansfördelen väger oerhört tungt i det här mötet och PSG är, med all rätt, stora favoriter.

Twitter Facebook

Jag har vart inne på det tidigare och kommer även lyfta fram det i den här reken, för än så länge har vi lyckats sätta samtliga Lyon-rekar under de senaste veckorna. Lyon är oerhört starka på hemmaplan men på bortaplan har de visat att de dessvärre inte räcker till, speciellt på bortaplan mot ett lag av PSG:s kaliber.

PSG går givetvis för ligaguldet och har det inom räckhåll, Monaco är endast tre poäng före och med tanke på att man slagits ut ur Champions League kommer man givetvis att storsatsa på ligaguldet.

PSG har fem raka vinster mot Lyon här på Stade de France, fyra av dessa matcher slutat med att PSG vunnit med fler än ett mål och därför är jag lite inne på samma spel i den här matchen.

Lyon har endast vunnit 5 av 13 matcher på bortaplan den här säsongen, och som jag nämnde tidigare, det är på hemmaplan man plockar majoriteten av sina poäng.

Jag plockar därför ett spel från handikapp-marknaden, PSG -1 betalar fina 2,20 x insatsen hos Coolbet och det plockar vi hem. Spelbolaget bjuder dessutom nya kunder på 1000kr i välkomstbonus – dem hämtar ni här.

Alla storspelare! Vänd er till Pinnacle – erbjuder alltid högst odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonus (100% på din första insättning), utan spelbolaget har istället valt att satsa direkt på att erbjuda de högsta oddsen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,20
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming