speltips_skribent

Speltips 19/3: Middlesbrough – Manchester United

Plockar Manchester United en komfortabel trepoängare under söndagen?

Twitter Facebook

Middlesbrough har haft stora problem med offensiven den här säsongen och är det laget som gjort minst mål i ligan. Det är inte heller mycket som tyder på att vi får se en förändring, och därför har United stora chanser till att plocka alla tre poäng här.

Dock tror jag inte Manchester United plockar tre enkla poäng, utan Middlesbrough har vart bra på att spela till sig oavgjorda resultat. Det är faktiskt så att United och Middlesbrough är de två lagen som spelat mest oavgjorda matcher den här säsongen.

Zlatan kommer att missa matchen på grund av avstängning men känslan säger att United ändå fixar tre poäng i den här matchen, men det lär inte bli några stora siffror, och därför spelar vi på en United-seger men att det blir under 2,5 mål i matchen, spelet hittar ni hos Betway till fina 3,40 x insatsen, spelbolaget bjuder dessutom nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

BetStars ger kunder möjligheten att tiodubbla sina vinster

Hos BetStars kan du hämta hem ett gratisspel, värde 200kr och utöver det erbjuder de tjänsten ”Spin & Bet”, vilket innebär att du varje gång har chansen att tiodubbla din vinst.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Man United vinnare + under 2,5 mål i matchen
Odds: 3,40
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 13:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming