speltips_skribent

Speltips 18/3: Athletic Bilbao – Real Madrid

Det lär inte bli en enkel uppgift för Zidane och grabbarna – Athletic Bilbao har gått riktigt bra på hemmaplan.

Twitter Facebook

Real Madrid är givetvis favoriter i den här matchen men vi ska inte förvänta oss att Real Madrid plockar tre enkla pinnar. Athletic Bilbao har halkat efter lite i toppstriden efter ett par svaga resultat på bortaplan, men på hemmaplan ser man riktigt bra ut – och är faktiskt ligans andra bästa lag om vi enbart tittar på vad lagen har presterat på hemmaplan den här säsongen.

Faktum är att Athletic Bilbao plockat fler poäng på hemmaplan än Barcelona, Sevilla och Atletico Madrid, oerhört imponerande med tanke på att de tre klubbarna tillhör det absoluta toppskiktet i fotbollseuropa.

Men Real Madrid är fortsatt Real Madrid och behöver hålla avståndet ner till Barcelona intakt, och den här bataljen blir också den sista innan landslagsuppehållet – därför tror jag vi får bevittna ett oerhört koncentrerat Real Madrid.

Spelbolagen har satt ut ett riktigt fint odds på Real  Madrid här, vilket alltid är intressant, med tanke på att Real Madrid är Real Madrid. Oddset ligger på runt 1,70x hos samtliga spelbolag, dock väljer Betfair att sticka ut hakan – ännu en gång – och ställer ut ett boostat odds på Real Madrid, hela 7,00 gånger pengarna, betalar de för en Real Madrid-seger.

Erbjudandet gäller dock endast för nya kunder, och är ni intresserade av den dealen, så trycker ni här.

1000kr oddsbonus + 250kr riskfritt spel – hos NordicBet

Svenska NordicBet bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, utöver detta får ni ett riskfritt spel, upp till 250kr, vilket innebär att insatsen betalas tillbaka vid en eventuell förlust på spelet.
Hämta din oddsbonus + ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,70
Bolag: Betfair (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Streaming