speltips_skribent

Speltips 18/3: Hoffenheim – Bayer Leverkusen

Kan Hoffenheim utnyttja att Bayer Leverkusen spelat Champions League-fotboll mitt i veckan?

Twitter Facebook

Bayer Leverkusen har sett oerhört svaga ut under de senaste veckorna och spelade dessutom mot Atletico Madrid i Champions League, bara här om dagen, vilket tär mycket på spelarna. I ligaspelet under förra omgången, spelade man mot Werder Bremen på hemmaplan, och fick endast med sig ett poäng, innan dess åkte man på en storförlust mot Dortmund, ser vi tillbaka ännu en vecka, då hittar vi ännu en förlust, mot Mainz på hemmaplan. Det är alltså ett formsvagt lag Hoffenheim ska försöka att slå, vilket givetvis talar för en hemmaseger i den här matchen.

Hoffenheim är dessutom oerhört starka här på hemmaplan, och oerhört svårslagna, man har noll förluster på hemmaplan och med tanke på hur svaga Leverkusen är just nu, talar inte mycket för att de ska kunna vinna här.

Hoffenheim har mäktat med 27 mål på 12 matcher här på Rhein-Neckar-Arena och mycket talar därför för att man lyckas göra minst två mål i den här matchen, det blir också mitt spel – Hoffenheim att göra över 1,5 mål i matchen betalar fina 1,82 x insatsen hos Betsafe, som bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

ComeOn bjuder alla nya kunder på Sveriges tyngsta välkomstbonus

Snabbväxande spelbolaget ComeOn sticket ut hakan och bjuder alla nya kunder på uppåt mot 3000kr, du kan alltså dubbla din insättning upp till 6000kr – med rättvisa omsättningskrav (läs omsättningskrav här).
Hämta Sveriges tyngsta välkomstbonus här.

Speltips:

Speltips: Hoffenheim över 1,5 mål i matchen
Odds: 1,82
Bolag: Betsafe (1000kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming