speltips_skribent

Speltips 18/3: Milan – Genoa

Plockar Milan tre pinnar och sätter press på Lazio och Napoli?

Twitter Facebook

Milan var inne i en fin period inför mötet mot Juventus med tre raka segrar, med en seger mot bland annat Fiorentina. Mot Juventus gjorde man en godkänd insats, Juventus var det bättre laget sett till över 90 minuter, men Milan var med fram tills den sista matchminuten, då Juventus fick en straff och kunde sätta 2-1-målet som också innebar vinst.

Nu handlar det om att hitta nya krafter för detta Milan, man har fortsatt en bra chans att nå en Europa-plats, i skrivande stund placerar man sig fyra poäng bakom Inter och det gäller att plocka en trepoängare här för att inte ytterligare halka efter.

Genoa hittar vi på en 16:e plats i tabellen, de har dessutom förlorat 9 av 14 matcher på bortaplan den här säsongen och därför känns den raka ettan högst aktuell här, Genoa ska inte räcka till mot ett motiverat Milan, ett Milan som utöver förlusten mot Juventus gjort det riktigt bra under de senaste veckorna.

Jag spelar därför den raka ettan till fina 1,70 x insatsen hos Betway, som bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

BetStars ger kunder möjligheten att tiodubbla sina vinster

Hos BetStars kan du hämta hem ett gratisspel, värde 200kr och utöver det erbjuder de tjänsten ”Spin & Bet”, vilket innebär att du varje gång har chansen att tiodubbla din vinst.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,70
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming