speltips_skribent

Speltips 17/3: Las Palmas – Villarreal

Underhållande fredagstillställning att vänta när Las Palmas och Villarreal drabbar samman på Estadio Gran Canaria?

Twitter Facebook

Villarreal har den här säsongen visat upp ett oerhört organiserat försvarsspel, och från att tidigare varit ett ganska ostabilt, och opålitligt lag har man lyckats hitta en balans. Man är fortsatt med och slåss om den åtråvärda fjärdeplatsen, Atletico Madrid placerar sig endast fyra poäng framför och Villarreal har med största sannolikhet siktet inställt på att spela Champions League-fotboll nästa säsong.

Dock väntar 90 tuffa minuter för Villarreals del, Las Palmas är inte direkt något blåbärsgäng, utan här på hemmaplan trivs man som fisken i vattnen. Man har endast förlorat två matcher på hemmaplan den här säsongen och är det sjunde starkaste laget i ligan – imponerande med tanke på hur siffrorna ser ut på bortaplan (1-3-9, 17-31).

Jag tror alltså inte på en enkel uppgift för Villarreals del här, men man är det starkare laget här och har dessutom tre raka vinster (två på bortaplan). Och med tanke på att Atletico Madrid spelar mot Sevilla i helgen, så finns det en chans för poängtapp, vilket innebär att det endast kan skilja två poäng mellan Villarreal och Champions League-platsen.

Dock kommer jag att försäkra mig genom att spela Villarreal dnb, vilket innebär att insatsen betalas tillbaka vid ett oavgjort resultat. Vi får absolut godkända 1,93 x slanten för detta spelet hos Betsafe, som bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

ComeOn bjuder alla nya kunder på Sveriges tyngsta välkomstbonus

Snabbväxande spelbolaget ComeOn sticket ut hakan och bjuder alla nya kunder på uppåt mot 3000kr, du kan alltså dubbla din insättning upp till 6000kr – med rättvisa omsättningskrav (läs omsättningskrav här).
Hämta Sveriges tyngsta välkomstbonus här.

Speltips:

Speltips: 2 dnb
Odds: 1,93
Bolag: Betsafe (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming