speltips_skribent

Speltips 17/3: Dortmund – Ingolstadt

Fortsätter Dortmund att övertyga på hemmaplan?

Twitter Facebook

Dortmund har sett onekligen svaga ut på bortaplan den här säsongen, men på hemmaplan – är det rena rama motsatsen. Man slog bland annat Benfica med 4-0 här i Dortmund och det var en bekräftelse på hur farliga de egentligen är här. Benfica fick trots allt med sig en 1-0-seger på hemmaplan mot Dortmund, men när det vankas match på Signal Iduna Park, så är det Dortmund som bestämmer.

I ligaspelet har mönstret sett likadant ut, vi har valt att presentera Dortmunds hemma- samt bortastatistik så det blir extra tydligt var deras styrka ligger.
Raden på hemmaplan; 8-3-0, 28-7
Raden på bortaplan; 4-4-5, 25-20

Som ni ser har Dortmund vunnit 8 av 11 matcher här på hemmaplan, och är fortsatt obesegrade, man släpper dessutom in väldigt få mål.

Ingolstadt är samtidigt ligans näst sämsta lag, och på bortaplan har man förlorat 8 av 12 matcher den här säsongen, siffror som inte kan mäta sig med Dortmunds.

Dortmund föll dessutom i den senaste ligaomgången mot Hertha Berlin och bör vara extra taggade på att plocka tre pinnar i den här matchen. Känslan säger att Ingolstadt är chanslösa i den här kampen och därför testar vi också spelet, asian handicap -1,5 Dortmund till fina 1,80 x slanten hos Titanbetsom bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

BetStars ger kunder möjligheten att tiodubbla sina vinster

Hos BetStars kan du hämta hem ett gratisspel, värde 200kr och utöver det erbjuder de tjänsten ”Spin & Bet”, vilket innebär att du varje gång har chansen att tiodubbla din vinst.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: Titanbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming