speltips_skribent

Speltips 19/3: Manchester City – Liverpool

Underhållande match att vänta på Etihad Stadium?

Twitter Facebook

Skapar vi en ”mini-tabell” och endast involverar top 6-lagen i ligan, så är Liverpool faktiskt bäst. Man har spelat riktigt bra i samtliga toppmatcher den här säsongen och dessvärre åkt på en massa poängtapp mot de sämre lagen.

Manchester City har samtidigt inte fått ihop det den här säsongen, Peps spelidé har visat sig vara för svår att bemästra för City-spelarna, vilket har bekräftats ett par gånger den här säsongen. Man åkte ut mot Monaco i Champions League i veckan och är säkerligen fortsatt lite omskakade.

Dessutom så ligger största pressen på City inför den här bataljen, man har som sagt åkt ut ur Champions League och fansen vill därför ha med sig ett bra resultat från den här matchen. Och detta tror jag gynnar Liverpool mycket, och med tanke på att man presterat så bra i de andra toppmatcherna så känns det bra med dubbelchansen här, X2 spelas till fina 1,83 x insatsen hos 10Bet, som bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

ComeOn bjuder alla nya kunder på Sveriges tyngsta välkomstbonus

Snabbväxande spelbolaget ComeOn sticket ut hakan och bjuder alla nya kunder på uppåt mot 3000kr, du kan alltså dubbla din insättning upp till 6000kr – med rättvisa omsättningskrav (läs omsättningskrav här).
Hämta Sveriges tyngsta välkomstbonus här.

Speltips:

Speltips: x2
Odds: 1,83
Bolag: 10Bet (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming