speltips skribent

Speltips 19/3: Manchester City – Liverpool

Manchester City vs Liverpool, Guardiola vs Klopp, Bayerns X tränare vs Dortmunds X tränare. Vilken kamp!

Twitter Facebook

Guardiola har jag alltid sett som en för överskattad tränare då jag tycker Barcelona och Bayern München varit färdiga som lag. Nu när han får bygga ett lag från grunden så märker vi att han inte är en magiker, utan det tar tid att bygga ett lag som kan slåss om Champions League-titeln på riktigt.

Ingen av tränarna vill förlora den här matchen, tre poäng är det man vill ha. Det är tight i toppen, även om Chelsea verkat promenera hem ligatiteln så är det viktigt för de andra lagen att hamna på en Champions League-plats.

City ligger för närvarande på en tredjeplats med Liverpool strax bakom sig. Som sagt så vill båda lagen vinna här och vi kommer att se två lag som krigar där ute på planen. Klopp kommer som vanligt att mana på sitt lag med passion, medan Guardiolas City måste vinna för att behålla sin CL-plats.

Linan på antal varningar ligger på 3,5 asian och det ger oss ett odds på 1,70 hos Betfair (1000kr välkomstbonus) vilket jag tycker är ett överodds. Men tanke på förutsättningar så kommer varje bollvinst att räknas. Jag förväntar mig en match där det blir många tuffa dueller och en hög tempo direkt från start.

Hos LeoVegas får nya kunder uppåt mot 10 000kr + 200 free spins

Casinobolagens kanske mest mobilanpassade sajt, LeoVegas.com bjuder nya kunder på en helt otrolig välkomstbonus – 10 000kr! Utöver detta får ni även 200 free spins!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 3,5 gula kort i matchen
Odds: 1,70
Bolag: Betfair (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming