speltips_skribent

Speltips 20/3: Entella – Salernitana

Vid seger under måndagskvällen kan Entella kliva upp på en kvalplats, en plats som kan innebär spel i Serie A nästa säsong.

Twitter Facebook

Entella har vunnit 9 av 14 matcher på hemmaplan den här säsongen och har en fin chans till att nå en kvalplats. Det börjar verkligen dra ihop sig och vid seger i den här matchen tar man sig upp på en fin sjätteplats, en oerhört stor motivationsfaktor som jag tror blir avgörande i det här mötet.

Salernitana placerar sig sju poäng bakom Entella vilket betyder att man också har en chans till att nå en kvalplats, dock är chanserna betydligt mindre. Salernitana har endast lyckats vinna två matcher på bortaplan den här säsongen, och aktuell form ser helt okej ut, fem poäng har man skrapat ihop på sina fem senaste matcher.

Hemmaplansfördelen väger oerhört tungt i Serie B och i och med att Entella kliver upp på kvalplats vid seger här, känns den raka ettan riktigt fin till fina 2,10 x slanten hos Coolbet, spelbolaget bjuder dessutom nya kunder på 1000kr i välkomstbonus – dem hämtar ni här.

Ute efter högsta oddsen? Välj Pinnacle!

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonus (100% på din första insättning), utan spelbolaget har istället valt att satsa direkt på att erbjuda de högsta oddsen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,10
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming