speltips_skribent

Speltips 19/1: Roma – Sampdoria

Roma är kanske Europas starkaste lag på hemmaplan sett till siffrorna man presenterat – fortsätter den fina trenden?

Twitter Facebook

Roma är oslagbara på hemmaplan och vunnit samtliga matcher här i ligaspelet, i Europa League har man vunnit två och spelat oavgjort i en, och nu är det alltså dags att inleda äventyret i Coppa Italia också. Motståndet står Sampdoria för, ett Sampdoria vi hittar på en 13:e plats i tabellen, på bortaplan har man endast lyckats vinna en match den här säsongen och jämför vi de olika siffrorna med Romas siffror på hemmaplan, så ska den här matchen bara sluta på ett sätt – med en Roma-vinst.

Det är dessutom bra stämning i Roma-lägret, Juventus tappade tre poäng mot Fiorentina i helgen vilket innebär att Roma endast är ett poäng bakom Juventus i ligaspelet, även om den här matchen inte tillhör ligaspelet tror jag vi får bevittna ett taggat Roma som kan luta sig tillbaka lite – man spelar dessutom mot Cagliari på hemmaplan i helgen, det talar även för en Roma-vinst i den här matchen, hade man exempelvis spelat mot ett Napoli på bortaplan hade man förmodligen redan haft tankarna på den matchen, men nu kan man istället fokusera på cupspelet också.

Känslan säger att Roma fortsätter vinna här på hemmaplan, därför kommer jag att testa handikappspelet -1 här, Betway ställer ut ett riktigt fint odds, 2,05 x insatsen finns att hämta hem hos dem, ni får dessutom 1000kr i välkomstbonus av spelbolaget här.

Betsson ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Betsson som är en etablerad aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,05
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming