speltips_skribent

Speltips 19/1: Algeriet – Tunisien

Algeriet fick endast med sig en poäng från matchen mot Zimbabwe – lossnar det för Mahrez och kompani under torsdagen?

Twitter Facebook

Mahrez smällde dit två baljor mot Zimbabwe men det räckte endast till en poäng, och ska man gå vidare från gruppen bör man plocka en trepoängare i den här matchen. Samtidigt föll Tunisien mot Senegal med 2-0 men var nära på att göra mål flera gånger, borde åtminstone gjort minst en balja i den matchen.

Känslan säger att vi får bevittna en oerhört jämn match, Algeriet hade stora problem mot Zimbabwe men vart närmast segern, enligt rapporter från de olika tidningarna – därför känns det som att man är närmre segern i den här matchen, man har ett riktigt bra lag och behöver lite tid för att komma igång och när man väl har de där 90 minuterna i benen kan det lossna ordentligt – för kvalité finns det i laget, Mahrez (Leicester), Slimani (Leicester), Brahimi (Porto) och Bentaleb (Schalke) är några av de spelare som finns i landslaget.

Tunisien hade många målchanser mot Senegal men förvaltade dessvärre dem inte, det finns potential i landslaget men känslan säger att Algeriet är några snäpp vassare, man får inte heller glömma att det algeriska landslaget vart favoriter till att ro hem guldet i två raka mästerskap – det säger en del om lagets kvalitéer.

Jag tror det lossnar för Mahrez och kompani och kommer därför att testa den raka ettan här till fina 2,30 x insatsen hos Betfair, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Spela på de högsta oddsen hos Pinnacle – nr 1 på odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonusen som alla andra spelbolag gör – Pinnacle fokuserar istället direkt på att erbjuda de högsta oddsen – och det lyckas de med!
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,30
Bolag: Betfair (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming