speltips_skribent

Speltips 18/1: Real Madrid – Celta Vigo

Real Madrid förlorade mot Sevilla i helgen och stannade på 40 raka matcher utan en enda förlust – hittar man tillbaka till vinnarspåret direkt?

Twitter Facebook

Real Madrid var som sagt uppe i 40 raka matcher utan en enda förlust men föll mot Sevilla efter ett sent avgörande i sista minuten, nu kan man ladda om och samla nya krafter och gå in inför en match utan den här ständiga pressen att man inte får förlora – det kan också vara något positivt.

Den här matchen kommer säkerligen Real Madrid att vinna, Celta Vigo har sett bra ut på senare tid och slog bland annat ut Valencia ur cupen i förra omgången, men steget upp till Real Madrid är lite för stort.

Zidane har tagit ut bästa möjliga lag inför den här matchen, Ronaldo, Benzema, Ramos, Kroos, Modric och Casemiro finns alla med i truppen. Dock höjer jag ett varningsfinger för Celta Vigos offensiv, tycker man sett oerhört kreativa ut framåt på senare tid, samtidigt har Real Madrid haft stora problem i försvaret och sett en aning nonchalanta ut, känslan säger därför att Celta Vigo har en bra chans att göra mål här.

Real Madrid har släppt in mål i fyra av sina fem senaste ligamatcher, i den spanska cupen har man endast lyckats hålla nollan en gång på fyra försök, då har man bland annat mött Cultural Leonesa två gånger i cupspelet – där släppte man in mål i båda matcherna.

Jag kommer därför att testa spelet, att båda lagen gör mål i matchen till fina 1,90 x insatsen hos ComeOn, som bjuder på Sveriges bästa välkomstbonus (3000kr).

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,90
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream: Streaming