speltips_skribent

Speltips 18/1: Plymouth – Liverpool

Liverpool fick endast med sig ett oavgjort resultat senast mot Plymouth – spänner man musklerna under det andra mötet?

Twitter Facebook

Klopp körde en presskonferens under tisdagen och var tydlig med att poängtera att den här matchen kommer skilja sig från den första – tolka det hur ni vill men känslan säger att han vill tvåla dit Plymouth och få detta mötet överstökat.

Förra matchen slutade alltså 0-0, vilket inte är acceptabelt mot ett Plymouth som till vardags spelar i League 2. I den matchen vilade Klopp mängder av spelare och ställde upp med ett b-betonat gäng, men inför den här matchen lär han mönstra ett starkare gäng.

Liverpool och Klopp är sugna på titlar, det är en sak som är säker och FA-Cupen lär man vilja gå vidare i, förbereder man sig bra inför den här matchen och målsättningen är en vinst, tror jag starkt på att man öppnar starkt och lyckas stänka dit en balja tidigt, sedan kan man bara spela av matchen och fokusera på helgens match i Premier League, som är mot Swansea på hemmaplan.

Jag kommer därför att spela Liverpool som vinnare i halvtid, och sedan att man också vinner matchen – spelet finns till fina 1,90 x insatsen hos Betfair, ni får dessutom 1000kr i välkomstbonus av dem här.

Spela på de högsta oddsen hos Pinnacle – nr 1 på odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonusen som alla andra spelbolag gör – Pinnacle fokuserar istället direkt på att erbjuda de högsta oddsen – och det lyckas de med!
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: 2/2
Odds: 1,90
Bolag: Betfair (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming