speltips_skribent

Speltips 18/1: Lazio – Genoa

Ett formstarkt Lazio är ute efter en biljett till kvartsfinalen i Coppa Italia.

Twitter Facebook

Lazio slog formstarka Atalanta i helgen med 2-1 vilket var ett rejält styrkebesked, känns som en typisk match att tappa poäng i för Lazios del men man ordnade till slut tre poäng i en oerhört jämn match. Den segern innebar nog inte endast tre poäng för lagets del utan det bidrar med så mycket mer – man är med i toppstriden på allvar i ligaspelet och självförtroendet är på topp.

Genoa är några klasser sämre än Lazio i år och har speciellt på bortaplan haft stora problem, man har förlorat sju av tio matcher i ligaspelet och jämför vi detta med Lazios siffror på hemmaplan är skillnaden enorm. Lazio är riktigt starka här på hemmaplan och vunnit åtta av elva matcher den här säsongen, oerhört fina siffror som bör spegla matchbilden här.

Lazio är i fin form, självförtroendet är på topp och man är med och utmanar om topplatserna i ligaspelet, man är verkligen på väg att göra en riktigt stark säsong och jag tror därför man lyckas ta sig vidare även i cupspelet, speciellt med tanke på motståndet man lottats mot.

Den raka ettan betalar tillräckligt bra för att spelas på, vi testar den till fina 1,66 x insatsen hos Betway, som ni får 1000kr i välkomstbonus av.

Betsson ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Betsson som är en etablerad aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,66
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming