speltips_skribent

Speltips 17/1: Mali – Egypten

Egypten lär vara revanschsugna efter att ha missat tre raka slutspel – plockar de en seger i comebacken?

Twitter Facebook

Egypten har ett fint lag med bland annat spelare som Salah i Roma och Elneny i Arsenal. Man bör vara snäppet vassare än Malis landslag, och det bekräftar spelbolagen. Egypten har som jag nämnde i ingressen missat tre raka slutspel, innan dess härskade man över Afrika, man vann turneringen 2006, 2008 och 2010 – nu lär man vara revanschsugna.

Mali har inte ett dåligt lag utan de flesta spelar till vardags i de lite mindre klubbarna i Europa, vi hittar majoriteten av spelarna i den franska ligan med bland annat Traore som gjort en fin säsong i Monaco.

Mali har gjort fina resultat i den här turneringen och kvalat in sig till dem senaste fem turneringarna – dock har man aldrig vunnit de afrikanska mästerskapen, utan en silvermedalj 1972 är det bästa man lyckats åstadkomma.

Känslan säger att Egypten är snäppet vassare i det här mötet, man är dessutom oerhört revanschsugna och har ett riktigt fint lag – den raka tvåan betalar fina 2,23 x insatsen hos NordicBet och testas, ni får dessutom 1000kr i välkomstbonus av Nordicbet här.

Spela på de högsta oddsen hos Pinnacle – nr 1 på odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonusen som alla andra spelbolag gör – Pinnacle fokuserar istället direkt på att erbjuda de högsta oddsen – och det lyckas de med!
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,23
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming