speltips_skribent

Speltips 19/1: Real Sociedad – Barcelona

Barcelona har genom åren haft stora problem med att vinna på Estadio Anoeta.

Twitter Facebook

Senast Barcelona vann på Estadio Anoeta var den 5 maj 2007 – alltså 10(!) år sedan. Man har genom åren haft stora problem mot Real Sociedad och då måste det fina oddset utnyttjas.

Real Sociedad har plockat minst ett kryss i åtta raka matcher här på hemmaplan mot Barcelona, fem vinster har man plockat på dessa åtta försöken och mönstret är oerhört tydligt, alltså är detta ingen tillfällighet.

Dessutom har Real Sociedad gjort en oerhört bra säsong så här långt, en av de bättre på länge och placerar sig på en fin femteplats i tabellen – endast två poäng bakom Atletico Madrid, formen är också den fin, tre vinster på sina fyra senaste matcher har man plockat.

Barcelona behöver ingen vidare presentation, dock är det värt att nämna att man nu ligger på en tredjeplats i ligan, Sevilla gick om dem i och med segern mot Real Madrid. Och problemet har vart ineffektiviteten framför mål för Barcelonas del, dock slog man Las Palmas med klara 5-0 i helgen – dock var Las Palmas riktigt dåliga i den matchen.

Jag kommer därför testa dubbelchansen 1x här, Real Sociedad känns väldigt starka, och har ett övertag här i och med historien – spelet finns till fina 2,25 x insatsen hos speljätten ComeOn, som bjuder nya kunder på Sveriges bästa välkomstbonus (3000kr).

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1x
Odds: 2,25
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream: Streaming