speltips_skribent

Speltips 17/2: Juventus – Palermo

Klasskillnad råder när Palermo kommer på besök till Juventus.

Twitter Facebook

Juventus spelar Champions League-fotboll nästa vecka och en riktigt tuff match väntar där, på onsdag gästar man Porto och känslan säger att man redan nu börjat förbereda sig inför den bataljen. Men först ska Palermo avvärjas i ligaspelet och även om Juventus med största sannolikhet har tankarna på annat håll, bör man kunna plocka tre komfortabla poäng – för här ska det råda klasskillnad.

Palermo placerar sig på en 18:e plats i tabellen med 14 ihopspelade poäng, Juventus har alltså 46 poäng mer på kontot och av den enkla anledningen kan matchen bara sluta på ett sätt.

Juventus har dessutom vunnit ALLA sina matcher på hemmaplan, 12-0-0, 30-6, helt otroliga siffror som kommer avspegla sig i den här matchen, det är min känsla i alla fall. Juventus är ute efter tre poäng i den här matchen, det krävs ingen storvinst eller något finlir, utan tre poäng är prio ett, och därför tror jag vi får se ett oerhört organiserat Juventus som kommer vinna och hålla nollan, Palermo räcker helt enkelt inte till och målchanserna kommer att vara få.

Jag spelar därför på en Juventus-vinst samtidigt som de lyckas hålla nollan, spelet betalar godkända 1,62 x degen hos Coolbet.

☞ Rygga ditt spel hos Coolbet (1000kr bonus)

Smidiga uttag, stort utbud av livestreaming och mycket annat hos Unibet

Unibet erbjuder nya kunder en välkomstbonus på upp till 1000kr, utöver detta erbjuder Unibet mycket annat, bli kund hos spelbolaget idag och upptäck alla förmåner!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Juventus vinnare och håller nollan
Odds: 1,62
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming