speltips skribent

Speltips NHL 18/2: Columbus Blue Jackets – Pittsburgh Penguins

Det skiljer två poäng mellan divisionslagen Columbus och Pittsburgh. Dessa lag kan mycket väl mötas i första rundan av slutspelet och då vill man ha hemmafördel. Detta kommer bli en tight match.

Twitter Facebook

Columbus Blue Jackets är säsongen mest positiva överraskningar. Förra året var de usla och folk krävde att tränaren skulle avgår. Början av säsongen var väl inte något att hänga i julgranen heller men sen hände något. Laget tog 16 raka segrar vilket nästan var NHL rekord och efter det har de gått ner sig på en nivå med cirka 1 poäng per match men det är väl ett resultat av lite bekvämlighet då de i praktiken redan säkrat slutspelsplatsen.

Förra årets vinnare Pittsburgh Penguins kommer även i år vara favoriter till att vinna slutspelet då de spelat stabilt denna säsong. Deras offensiva hot har levererat till och med bättre i år än förra säsongen och Crosby, Malkin och Kessel ligger på plats 2,6 och 11 i poängligan. .

Lagen kommer visa varandra stor respekt i denna viktiga match och Penguins är så rutinerade så de bör veta hur svårspelade Columbus är på hemmaplan och på så sätt har en lite mer defensiv gameplan. När de också är b2b ser jag ingen anledning till att köra full fart mot ett Columbus som vilade i natt och därför tror jag på att det inte blir över 6 mål i matchen.

Under 6,0 mål spelas till oddset 1,95 x slanten hos Betsson.

☞ Rygga ditt spel hos Betsson (1000kr bonus)

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 6,0 mål i matchen
Odds: 1,95
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 01:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming