speltips_skribent

Speltips 18/2: Sporting Gijon – Atletico Madrid

Botten mot toppen när Atletico Madrid kommer på besök till Gijon – vi plockar ut en vinnare.

Twitter Facebook

Även om Atletico Madrid tappat, sett till förra säsongen, är det fortfarande ett av de bättre lagen i världen. Man är fortsatt med i toppstriden och placerar sig i skrivande stund endast sex poäng bakom Barcelona, inte alls fy skam.

Simeone lär vara sugen på att åtminstone knipa en tredjeplats i tabellen, den Sevilla just nu innehar, och känslan säger att Atletico Madrid, i jakten på den platsen, börjar med att avvärja Sporting Gijon tämligen enkelt.

Sporting Gijon placerar sig under nedflyttningsstrecket och steget upp till Atletico Madrid känns som väldigt stort, det som talar för Sporting är givetvis det att varje match i princip är lite av en final för de, eller åtminstone bör vara.

Dock tror jag Sporting Gijon får det oerhört tufft mot Atletico Madrids backlinje, Sporting känns oerhört tunna framåt och ett organiserat Atletico Madrid blir därför svårt att hota. Samtidigt är den individuella skickligheten oerhört hög, på varje position, speciellt i anfallsspelet med en viss Griezmann som spets.

Jag kommer därför att testa handikappspelet -1 på Atletico Madrid, BetHard betalar skyhöga 2,40 x insatsen och det måste testas!

☞ Rygga ditt spel hos BetHard (1000kr bonus)

Ladbrokes ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Spela hos Ladbrokes för bra utbud och höga odds, ett av världens största spelbolag bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 handikapp)
Odds: 2,40
Bolag: BetHard (1000kr bonus)
Spelstopp: 13:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming