speltips_skribent

Speltips 17/2: Bastia – Monaco

Plockar Monaco en komfortabelt seger mot svaga Bastia?

Twitter Facebook

Här tror vi på en komfortabel seger för Monaco, det vankas åttondelsfinaler i början av nästa vecka för Monacos del och därför säger känslan också att man redan har tankarna på den matchen. Monaco har öst in mål den här säsongen men här tror jag det kan bli lite tillknäppt, Bastia är fortsatt svaga men kan utnyttja att Monaco spelar en oerhört tuff match redan på tisdagen, borta mot Manchester City.

Men det råder samtidigt klasskillnad i det här mötet, Monaco går mot en av sina bästa säsonger i Ligue 1, Bastia placerar sig samtidigt i bottenträsket och kämpar om kontraktet, just nu med fyra poäng upp till säker mark.

Bastia är samtidigt det laget av samtliga bottenlag som släppt in minst mål, därför tror jag också på att man klarar av att hålla siffrorna nere, Monacos tuffa match på tisdagen talar också för att det inte blir en målexplosion här, utan tre poäng är prio ett för Monacos del, resten är oviktigt.

Jag kommer därför att testa Monaco som vinnare och att det samtidigt blir under 2,5 mål i matchen, Mybet betalar skyhöga 4,00 x slanten för detta spelet och det måste testas!

☞ Rygga ditt spel hos Mybet (1000kr bonus)

Ladbrokes ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Spela hos Ladbrokes för bra utbud och höga odds, ett av världens största spelbolag bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Monaco vinnare & under 2,5 mål i matchen
Odds: 4,00
Bolag: Mybet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming