speltips_skribent

Speltips 17/2: Granada – Real Betis

Två av ligans svagaste lag drabbar samman under fredagskvällen och här plockar vi ut ett spel från målmarknaden.

Twitter Facebook

Granada förlorade stort mot Eibar på bortaplan senast, den matchen slutade 4-0 och känslan säger att tränaren Lucas Alcaraz prio i den här matchen kommer att vara försvarsspelet. Granda har inte råd att förlora mot Real Betis, här krävs det minst ett poäng och det är han medveten om.

Mycket tyder på en jämn kamp, Real Betis är oerhört svaga på bortaplan och förlorat sju av nio matcher, dock tror jag starkt på att man tror på tre poäng i den här matchen, Granada är oerhört formsvaga och ska Betis vinna på bortaplan, så är det mot just ett motstånd av Granadas kaliber.

En avvaktande matchinledning är något vi kan förvänta oss, känslan säger att båda lagen är nöjda med ett oavgjort resultat i halvtid, för även om det är mycket kvar av spelåret, så gäller det att börja ta poäng nu – åtminstone för Granadas del.

Eftersom Granda släppte in fyra mål mot Eibar senast tror jag som sagt defensiven prioriteras, hela träningsveckan bör ha gått ut på att träna defensiven, för det är absolut inte acceptabelt att släppa inte så mycket mål som de gör, Real Betis har endast mäktat med åtta mål på bortaplan den här säsongen – och därför tycker jag underspelet känns riktigt bra i den här matchen.

Under 2,5 mål i matchen spelas därför till godkända 1,75 x slanten hos Betsson.

☞ Rygga ditt spel hos Betsson (1000kr bonus)

MrRingo ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på ett nytt speläventyr? Gå då med MrRingo och hämta din välkomstbonus, dubbla din insättning – upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1,75
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming