speltips_skribent

Speltips 15/2: Aberdeen – Motherwell

I skuggan av Champions League har vi lyckats gräva fram ett fint spel i Skottland, från matchen mellan Aberdeen och Motherwell.

Twitter Facebook

Aberdeen kan vid seger i den här matchen befästa greppet om andraplatsen i tabellen – och hålla Rangers tre poäng bakom sig. Som säkert alla förstår är förstaplatsen utom räckhåll i och med att Celtic spelar i samma division och i skrivande stund har 27 poäng fler på kontot.

Aberdeen har knipit andraplatsen tre säsonger i rad nu och känslan säger att man värdesätter en andraplats mycket mer just den här säsongen, i och med att Rangers spelar i samma division första gången på väldigt länge.

Aberdeen är oerhört stabila här på hemmaplan och endast släppt in två fler än just överlägsna Celtic, och det är en oerhört fin siffra. Motståndet i den här matchen står Motherwell för, och de befinner sig på en 8:e plats i tabellen med 19 poäng färre än Aberdeen. Det bör vara klasskillnad här och känslan säger att Aberdeen här på hemmaplan kan täppa igen och plocka en komfortabel seger.

Den raka ettan betalar alldeles för dåligt och därför riktar jag istället fokus mot ”BLGM”-marknaden, och kryssar in alternativet ”Nej”. Mitt spel här blir alltså att båda lagen inte lyckas göra mål i matchen, spelet betalar fina 1,92 x insatsen hos Coolbet.

☞ Rygga ditt spel hos Coolbet (1000kr bonus)

Smidiga uttag, stort utbud av livestreaming och mycket annat hos Unibet

Unibet erbjuder nya kunder en välkomstbonus på upp till 1000kr, utöver detta erbjuder Unibet mycket annat, bli kund hos spelbolaget idag och upptäck alla förmåner!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Nej
Odds: 1,92
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming