speltips_skribent

Speltips 14/2: PSG – Barcelona

Champions League är tillbaka! Det vankas åttondelsfinal och det är inte vilken match som helst, utan PSG och Barcelona drabbar samman i en hyperintressant match.

Twitter Facebook

Då var det äntligen dags för Champions League-fotboll igen och som vi har längtat!

PSG och Barcelona har stött på varandra sex gånger i Champions League sedan 2013, Barcelona har vunnit tre gånger, två matcher har slutat oavgjort och PSG har vunnit ett möte – hur slutar det den här gången?

PSG har kommit igång på allvar under de senaste veckorna/månaderna och kan säkerligen utmana Barcelona på hemmaplan. Dock känns den raka ettan inte allt för aktuell, Barcelona leker fotboll igen, och grabbarna längre fram i banan verkar ha hittat rätt och öser in mål.

Dock tycker jag PSG:s chanser finns, Barcelona har många gånger under säsongen visat upp ett oroväckande försvarsspel och det kan de allra bästa klubbarna säkerligen utnyttja. Cavani är dessutom stekhet just nu, uruguayanen har redan noterats för 25(!) mål den här säsongen, på andraplats hittar vi Lacazette med 20 gjorda mål, och även om Cavani till vardags lirar i Ligue 1, går det inte att blunda för den enorma prestationen.

Missar matchen för Barcelona gör Mascherano, Turan och Alex Vidal, och det är främst den först nämnde som kommer saknas, för PSG:s del missar Motta, Pastore och Krychowiak matchen.

Båda lagen kan i princip ställa upp med sina starkaste lag och det lär bli en batalj att minnas! Jag väljer dock att inte spela på 1×2-marknaden, är jag tvungen att välja lag, väljer jag Barcelona här, man är det bättre laget i grund och botten och spelar man på sin högsta nivå, ska inte PSG ha en chans i den här matchen. Men samtidigt har PSG varit riktigt bra under de senaste veckorna och Cavani är dessutom i storform, och en sån detalj kan avgöra en sådan här match.

Jag väljer istället att testa BLGM-marknaden, och alternativet jag kryssar in är: Ja. Att båda lagen gör mål i matchen känns som ett riktigt bra spel, och detta spelet betalar godkända 1,68 x insatsen hos ComeOn.

☞ Rygga ditt spel hos ComeOn (3000kr bonus)

Ladbrokes ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Spela hos Ladbrokes för bra utbud och höga odds, ett av världens största spelbolag bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,68
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming