speltips_skribent

Speltips 15/2: Real Madrid – Napoli

Stor fördel Real Madrid när man förväntas starta med sin starkaste elva på mycket länge.

Twitter Facebook

Real Madrids trupp verkar äntligen vara frisk igen, det är endast Bale som väntas missa matchen. Att Bale inte är tillgänglig är givetvis ett stort avbräck, men faktum kvarstår, truppen är betydligt friskare idag i jämförelse med vart den vart under de senaste månaderna – och detta är ett stort plus för Real Madrid.

Zidane har under de senaste veckorna vart tvungen att experimentera oerhört mycket, vi har fått bevittna ett vilset Real Madrid spela med flera olika formationer och inför den här matchen gav Zidane ett lugnande besked till alla Madridistas, han kommer att återgå till vad som är lite av Real Madrids DNA, alltså 4-3-3. Kroos, Modric och Casemiro kommer att starta, och backlinjen är dessutom hel, Marcelo, Ramos, Varane och Carvajal kommer att inleda matchen. Längre fram i banan är det fortsatt lite oklart, Ronaldo kommer givetvis att finnas med, men de två resterande platserna är lite oklara, men mycket talar för att det blir Benzema och Vazquez.

Det är alltså en riktigt stark elva Real Madrid kan mönstra och därför talar också mycket för en Real Madrid-seger, något som talar emot är dem svaga prestationerna under de senaste veckorna, dock har man haft mycket skador vilket givetvis är en anledning.

Napoli har gjort en fin säsong så här långt, man är med i toppstriden och placerar sig precis bakom Roma i tabellen. Juventus lär vinna Serie A men Napoli lär plocka minst en Champions League-plats. Man befinner sig i en fin period just nu och självförtroendet är på topp, Mertens har öst in mål under de senaste veckorna och lär säkerligen vara ett hot, och ska de hota Real Madrid måste Mertens och Hamsik spela på sin absoluta toppnivå.

Dock är det svårt att blunda för Real Madrids kvalité, och när det vankas åttondelsfinal är Ronaldo extra farlig och den mannen kan enkelt smälla dit ett hattrick i den här matchen. Känslan säger att hemmaplansfördelen väger tungt i det här dubbelmötet, hemma i Italien har Napoli en stor chans att vinna, men här bör chanserna vara minimala.

Jag testar därför asian handicap-spelet -1 på Real Madrid till fina 1,96 x insatsen hos ComeOn.

☞ Rygga ditt spel hos ComeOn (3000kr bonus)

Ladbrokes ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Spela hos Ladbrokes för bra utbud och höga odds, ett av världens största spelbolag bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1,96
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming