speltips_skribent

Speltips 14/1: Deportivo La Coruna – Villarreal

Spelbolaget ställer ut ett förvånansvärt högt odds på Villarreal – måste testas.

Twitter Facebook

Villarreal har imponerat stort den här säsongen, man placerar sig på en fin femteplats, endast fem poäng bakom självaste Barcelona. I den senaste ligaomgången spelade man även mot detta Barcelona och lyckades spela till sig ett oavgjort resultat – man var oerhört nära trepoängaren i den matchen men Messi lyckades kvittera i den 90:e matchminuten.

Villarreal är med och slåss om Champions League-platserna och motivationen hos spelarna är stor – det visade man verkligen i den senaste ligaomgången – Martin Åslund som är expert hos Viasat kommenterade matchen mellan Villarreal och Barcelona och nämnde även där att Villarreal tillhör den absoluta toppeliten – det bekräftar Villarreals kvalité.

Spelbolagen väljer ändå att gå emot Villarreal i den här matchen, Deportivo La Coruna är ett tufft lag att möta på bortaplan, men efter poängen mot Barcelona, tror jag starkt på Villarreal i den här matchen. Man kommer säkerligen ta med sig den fina prestationen i den matchen till den här. NordicBet ställer ut ett riktigt fint odds på Villarreal, 2,80 x insatsen finns att hämta hem för den modige. Dock väljer jag att försäkra mig genom att spela dnb, vilket innebär att insatsen betalas tillbaka vid ett oavgjort resultat.

För det spelet får vi fina 1,97 x insatsenni får dessutom 1000kr i välkomstbonus av Nordicbet här.

Spela på de högsta oddsen hos Pinnacle – nr 1 på odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonusen som alla andra spelbolag gör – Pinnacle fokuserar istället direkt på att erbjuda de högsta oddsen – och det lyckas de med!
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: 2 dnb
Odds: 1,97
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming