speltips_skribent

Speltips 14/1: Tottenham – West Bromwich

Tottenham fortsätter övertyga och vann senast med 2-0 mot ligaettan Chelsea – fortsätter den positiva trenden?

Twitter Facebook

Tottenham placerar sig i och med segern senast mot Chelsea på en tredjeplats och förminskat gapet upp till Chelsea till sju poäng. Man befinner sig i en fin period med fem raka segrar i ligaspelet – värt att nämna är att man vunnit fyra av dessa fem matcher med minst två mål.

Jag kan inte se Tottenham tappa poäng i den här matchen i och med den goda formen, och det höga självförtroendet, man spelar en otroligt fin fotboll som gett riktigt bra utdelning och även om West Bromwich gjort det bra den här säsongen, åttondeplatsen i tabellen bekräftar detta, tror inte man räcker till mot ett formstarkt Tottenham, som dessutom stortrivs på White Hart Lane.

Den raka ettan är dock ointressant här, den betalar alldeles för dåligt – därför testar vi istället handikappspelet -1, Betway betalar fina 1,85 x insatsen för spelet, de bjuder dessutom nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,85
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming