speltips skribent

Speltips 14/1: West Ham – Crystal Palace

Två krisdrabbade lag drabbar samman under lördagen och vi testar därför målspelet till fina 1,80 x insatsen.

Twitter Facebook

Det är inte mycket som fungerar för West Ham just nu, klubben som imponerade stort under förra säsongen är en stor besvikelse den här säsongen. Man har stora problem i backlinjen och i anfallet har Simone Zaza inte presterat alls, samtidigt har man haft Andre Ayew och Andy Carroll borta under större delar av säsongen på grund av skada.

Mittfältet har inte heller gjort större väsen av sig, och om det inte vore nog så har Dimitri Payet bestämt sig för att inte spela för West Ham mer, han vill alltså bort från klubben som gjorde honom till den spelaren han är idag, dålig still kan man tycka men just nu så är faktiskt Payet för bra för att spela i den här klubben.

Crystal Palace har inte haft det lätt heller, resultaten har inte gått vägen även, om man faktiskt stundtals spelat fin fotboll. Alan Pardew som vart en bra tillgång som tränare för detta Swansea fick nyligen sparken på grund av de dåliga resultaten.

Palace ligger precis ovanför strecket med bara en poäng mer än Sunderland, här vill man ha tre pinnar och kommer inte att nöja sig med en poäng. Samtidigt är West Hams tränare, Slavan Bilic pressad att vinna, annars lär han också få sparken. Känslan säger att båda lagen kommer att gå för tre poäng här, därav blir mitt spel, att båda lagen lyckas göra mål i matchen. Ni hittar spelet till fina 1,80 x insatsen hos Bethard, som ni får 1000kr i välkomstbonus av.

Betsson ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Betsson som är en etablerad aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,80
Bolag: BetHard (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming