speltips_skribent

Speltips 13/1: Orleans – Brest

Ligaettan gästar tabelljumbon i franska andraligan – vi plockar ut en vinnare.

Twitter Facebook

Det skiljer 20 poäng mellan dessa två lagen – och även om ligan i sig är oerhört jämn handlar det om hela 20 poäng, ligaettan gästar alltså jumbolaget och även om hemmaplansfördelen väger tungt i den här ligan måste man även ta hänsyn till kvalitén hos respektive lag – och där sticker Brest ut.

Den raka tvåan betalar faktiskt hela 2,90x hos Mybet, förvånansvärt? Ja, det är trots allt toppen mot botten som gäller här och även om Brest spelar på bortaplan – måste man ta hänsyn till att de möter det sämsta laget i ligan som är stora favoriter till att åka ur Ligue 2.

Utöver det har Brest inte skämt ut sig på något sätt när det kommer till deras prestationer på bortaplan, man har vunnit fyra av nio matcher vilket nästan är hälften av matcherna, men då har man också spelat mot mycket bättre motstånd, mot lag från den övre delen av tabellen.

Brest har plockat sju poäng på sina tre senaste matcher, senast bortamatchen vann man dessutom och därför investerar vi i bortalaget – dock försäkrar vi oss genom att spela på draw no bet, spelet betalar riktigt bra, hela 2,00 x insatsen hos Mybet, som ni får 1000kr i välkomstbonus av.

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 dnb
Odds: 2,00
Bolag: Mybet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming