speltips_skribent

Speltips 12/1: Sevilla – Real Madrid

Match nummer två av två – Real Madrid vann första med bergsäkra 3-0 och Sevilla är ute efter revansch.

Twitter Facebook

Det är svårt att gå emot detta Real Madrid just nu – de är världens bästa klubblag och inte förlorat sedan den 6 april 2016 – helt sjukt egentligen med tanke på vilket motstånd man stött på sedan dess – med allt från El Clasico och hela vägen fram till Champions League-finalen.

I det första mötet mellan Real Madrid och Sevilla skrevs slutresultatet till 3-0, Real Madrid spelade sjukt bra i den matchen vilket var imponerande med tanke på skadorna och spelarna som vilades. Bale, Ronaldo, Benzema, Ramos, Pepe och Vazquez missade alla matchen men Sevilla hade ändå inte mycket att säga till om.

Till den här matchen får Real Madrid tillbaka Ramos, Vazquez och Benzema, dock lämnas Ronaldo och Modric utanför truppen. Men även om Ronaldo och Modric vilas kan Real Madrid fortsatt mönstra en stark elva, Casilla lär få starta med tanke på att det är cupfotboll. Marcelo, Ramos, Varane och Carvajal lär även de starta i backlinjen, sedan är det endast Modric och Ronalo som ska ersättas – Kovacic är spelklar och kan kliva in, sedan finns lirare som Morata och Mariano på bänken.

Den raka tvåan är alldeles för ointressant här med tanke på att Real Madrid inte behöver gå för segern, man har förvisso en svit att tänka på men Sevilla är bra här på hemmaplan och allt kan faktiskt hända.

Eftersom att Sevilla är tvungna att göra minst tre mål i den här matchen tror jag de inleder matchen offensivt – det måste de göra om de ska ha en chans att stänka dit tre baljor. Mycket talar därför för en väldigt öppen match och jag kommer därför att testa ett spel från målmarknaden.

Att det blir över 1,5 mål i första halvlek betalar oerhört bra hos Betsson, 2,23 x insatsen får vi för detta, och det är värt en slant, spelbolaget bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dem hämtar ni här.

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 1,5 mål i första halvlek
Odds: 2,23
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming