speltips_skribent

Speltips 12/1: Milan – Torino

Ett trögstartat Milan vann till slut matchen mot Cagliari med 1-0 efter ett sent mål av Bacca – ordnar man ännu en vinst?

Twitter Facebook

Milan ordnade tre poäng i helgen efter ett sent avgörande, dock borde ettan redan ha kommit i den första halvlek tycker man. Jag såg faktiskt matchen och Milan var verkligen på G, lite oflyt i avsluten ledde till att man endast vann den matchen med en boll. Jag tycker Milan såg intressanta ut men man måste dock göra det bättre när det kommer till den sista tredjedelen – man hade hela 20 avslut, och gjorde alltså endast ett mål – det är ett problem.

Förhoppningsvis kan Milan komma igång och vara mer effektiva framför mål, är man detta vinner man den här matchen, sett till kvalité i truppen bör Milan ordna en seger här, dessutom har man gjort det riktigt bra den här säsongen, man har tagit steget från att vara Milan från förra säsongen, man känns mer fräscha och motiverade den här säsongen och förhoppningsvis leder det till framgångar, kanske redan den här säsongen.

Torino har vart bra den här säsongen och kommer att utmana Milan om segern i den här matchen, dock tror jag hemmaplansfördelen väger tungt i det här mötet, ser vi till båda lagens siffror på hemma- och bortaplan, ser vi tydligt en skillnad, Torino har endast plockat två segrar på bortaplan den här säsongen och därför tror jag Milan löser en vinst här.

Jag testar den raka ettan hos spelbolaget som erbjuder högst odds, Pinnacle ställer ut fina 2,139 x insatsen, spelbolaget är bäst på odds när det kommer till sportspel, så är ni sugna på ett nytt och fräscht spelbolag – testa Pinnacle.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbetalningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,139
Bolag: Pinnacle (bäst odds för sportspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming