speltips_skribent

Speltips 13/1: Lille – Saint-Etienne

Vi tar oss an en oerhört tight match där en vinnare är svår att utse – Saint-Etienne gästar Lille.

Twitter Facebook

Lille och Saint-Etienne har blandat och gett under säsongens gång – man hade högre förväntningar på St Etienne den här säsongen med tanke på de fina resultaten förra säsongen – men istället har man hamnat i ett sorts mellanläge där man inte direkt sticker ut på något sätt, utan överlag är ganska ointressanta.

Lille har länge kämpat om att komma tillbaka och bli en av giganterna i ligan men har länge levt lite i skuggan av de andra topplagen – man blandar också väldigt mycket och är oerhört svårplacerade.

Tittar vi närmre på de här lagens senaste matcher märks det tydligt att det vart oerhört tighta matcher, i den senaste omgången kryssade båda lagen. Saint Etienne är också det laget i ligan som spelat mest oavgjorda matcher efter 19 omgångar, man är ett ganska så ”tråkigt” lag och vinner eller förlorar sällan med fler än ett mål.

Med tanke på att det varit uppehåll tror jag vi får bevittna en ganska trögstartad match – och sätter vi in Saint Etiennes förmåga att spela oavgjort i ekvationen känns krysset väldigt nära i den här matchen – därför kommer vi också att testa det oavgjorda resultatet till fina 3,160 x insatsen hos Pinnacle, spelbolaget för dig som är ute efter de absolut högsta oddsen.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbetalningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,160
Bolag: Pinnacle (bäst odds för sportspel)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming